پروژه کارآفرینی احداث استخر،سونا و جکوزی سر پوشیده

پروژه کارآفرینی احداث استخر،سونا و جکوزی سر پوشیده در 41 صفحه ورد قابل ویرایش(جداول pdf)
دسته بندی عمران و معماری
فرمت فایل doc
حجم فایل 669 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 41
پروژه کارآفرینی احداث استخر،سونا و جکوزی سر پوشیده

فروشنده فایل

کد کاربری 6017

پروژه کارآفرینی احداث استخر،سونا و جکوزی سر پوشیده در 41 صفحه ورد قابل ویرایش



- 1 مقدمه :

شواهد باستان شناسی نشان می دهند که قدمت شنا و شنا کردن به 2500 سال قبل از میلاد در تمدن مصر و بعد از آن در تمدن های آشور و یونان و روم باستان باز می گردد. آنچه از گذشته آموزش شنا می دانیم بر اساس یافته هایی است که از « حروف تصویری » هیروگلیف مصریان به دست آورده ایم. یونانی های باستان و رومی ها شنا را جزو برنامه های مهم آموزش نظامی خود قرار داده بودند ، و مانند الفبا یکی از مواد درسی در آموزش مردان بوده است. شنا در شرق به قرن اول قبل از میلاد باز می گردد. ژاپن جایی است که شواهد و مدارکی از مسابقات شنا در آن وجود دارد. در قرن هفدهم به دستور رسمی حکومتی شنا به صورت اجباری در مدارس تدریس می شد .

مسابقات سازمان یافته شنا در قرن 19 میلادی قبل از ورود ژاپن به دنیای غرب شکل گرفت. از قرار معلوم مردم ساحل نشین اقیانوس آرام، به کودکان هنگامی که به راه می افتادند یا حتی پیش تر شنا می آموختند. نشانه هایی از مسابقات گاه و بی گاه میان مردم یونان باستان وجود دارد و همچنین یکی از بوکسورهای معروف یونان شنا را به عنوان تمرین در برنامه ورزشی خود گنجانیده بود. رومی ها اولین استخرهای شنا را بنا کردند و گفته می شود که در قرن اول پیش از میلاد « گی یس می سی ینس »Gaiusmaecenas اولین استخر آب گرم را ساخت.

برخی عدم تمایل اروپائیان به شنا را در قرون وسطی ترس از گسترش و سرایت عفونت و بیماری های مسری می دانند از طرفی شواهدی وجود دارد که نشان می دهد در سواحل بریتانیای کبیر در اواخر قرن 17 میلادی از شنا در آب به عنوان وسیله ای برای درمان استفاده می شود. البته تا پیش از قرن نوزدهم شنا به عنوان تفریح و ورزش در میان مردم جایگاهی پیدا نکرد. زمانی که نخستین سازمان شنا در سال 1837 تأسیس شد در پایتخت بریتانیا یعنی لندن ، 6 استخر سر پوشیده وجود داشت که مجهز به تخته شیرجه بودند. در سال 1846 اولین مسابقه شنا در مسافت 440 یارد در استرالیا بر پا شد که بعد از آن هر ساله نیز به اجرا در آمد. باشگاه شنای « متروپولیتین »Metropolitan لندن در سال 1869 تأسیس شد که بعدها به انجمن شنای غیر حرفه ای تغییر نام پیدا کردکه در واقع هیئت رئیسه شنای غیر حرفه ای بریتانیا بود. فدراسیون های ملی شنا در چندین کشور اروپایی در سال 1882 تا 1889 شکل گرفتند.



1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

احداث استخر سرپوشیده



محل اجزا :





1 – 3 – مشخصات متقاضیان :

نام


نام خانوادگی


مدرک تحصیلی


تلفن


















1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :

این طرح یکی از طرح های جدید و دارای بازده بالا در شهر میباشد ، در حال حاضر استخر هایی در سطح شهر ایجاد شده است ولی با توجه به نیاز شهر و همچنین تقاضای بالای ورزشکاران و همچنین ارزش رشته شنا از نظر سلامتی و توصیه های اسلام این طرح انتخاب گردیده است.



1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :

علاوه بر اشتغالزایی مناسبی که این طرح می تواند ایجاد نماید ، سودآوری اقتصادی آن نیز می تواند قابل توجه باشد و همچنین می تواند کمک شایانی به ورزش های آبی شهر نماید و با افزایش امکانات موجبات پیشرفت در رشته های ورزشی و همچنین افزایش سلامت عمومی را به همراه داشته باشد.



1 – 6 - وضعیت و میزان اشتغالزایی :

تعداد اشتغالزایی این طرح 9 نفر میباشد .







تاریخچه و سابقه مختصر طرح :

تاریخچه شنا به عنوان یک ورزش ، در ایران ، بسیار کوتاه است و به طور کلی هم این رشته از ورزش به نسبت دیگر رشته ها در کشور ما چندان پیشرفتی حاصل نکرده است. در حالی که به جهت موقعیت جغرافیایی ایران که در شمال و جنوب کشور به دریا متصل است و هم به جهت تأکیدات مذهبی، می بایستی این ورزش را مورد توجه قرار می دادند.

در قدیم ، مکان هایی شبیه استخر سرپوشیده در حمام ها می ساختند ، به نام چال حوض.

این چال حوض ها ، که حداکثر از 10 متر تجاوز نمی کرد، برای شنا کردن و آب بازی بود.

در اطراف چال حوض ها، سکوهایی به ارتفاع 2 یا 3 متر وجود داشت که از بالای آن به درون آب می پریدند و عملیاتی مانند پشتک و وارو انجام می دادند.

روشنایی چال حوض ها از سوراخ کوچکی که در سقف بود، تأمین می شد. در این گونه آبگیرهای غیر بهداشتی ، هیچ گونه مقرراتی وجود نداشت و هر کس می توانست قبل از استحمام یا پس از آن وارد چال حوض شود و به آب بازی و شنا ( که به معنای واقعی هم شنا نبود) بپردازد. تا سال 1314 در سراسر ایران حتی یک استخر شنا هم نبود و فقط در اردوگاه نظامی اقدسیه تهران یک استخر برای آموزش شنا به دانشجویان دانشکده افسری ساخته بودند.

در سال 1314 ، استخر دیگری در باغ فردوس شمیران احداث شد که به وزارت فرهنگ تعلق داشت. نخستین استخری که برای استفاده ورزشکاران و تعلیم اصول جدید شنا به آنها به وجود آمد، در سال 1314در منظریه تهران بود که یک مربی ورزش خارجی به نام « گیبسون » بر آن نظارت می کرد. پایه های ورزش شنای نوین در ایران از همان استخر منظریه گذاشته شد.

در حال حاضر ، استخرهای خصوصی ، آزاد یا دولتی بسیاری در تهران و شهرهای مختلف ایران هست و نوجوانان و جوانان ، به ویژه در فصل تابستان ، استقبال زیادی از ورزش شنا می کنند.



وضعیت مختصر اجتماعی و اقتصادی و فرهنگی محل اجرای طرح :

با بررسی های بعمل آمده از منطقه مورد نظر برای اجرای این طرح (شهر قزوین) و در نظر گرفتن زمین مورد نظر برای اجرای طرح این منطقه را به لحاظ فرهنگی و اجتماعی مورد بررسی قرار داده و مشخص گردید که این منطقه به لحاظ فرهنگی و اجتماعی در موقعیت مناسبی قرار دارد و بدلیل این که این منطقه یک منطقه پر جمعیت شهری میباشد برای احداث این طرح کاملا مناسب است .



مراحل انجام کار :

مجوز های قانونی :

تعریف: جواز تاسیس مجوزی است که جهت احداث ساختمان ، تاسیسات و نصب تجهیزات بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه احداث اماکن ورزشی صادر میگردد.

سونای مناسب افراد :



اینکه از کدام نوع از سونا استفاده کنیم موضوع چنان مهمی نیست بستگی کامل به سلیقه و نظر افراد دارد . اصلا می توان از هر دو نوع سونا بطور همزمان استفاده کرد کما اینکه در بسیاری از مراکزی که دارای سونا و استخر هستند هر دو نوع سونای خشک و سونای بخار را رد کنار هم دارند



بعضی ها سونای خشک را بهتر تحمل می کنندو بعضی سونای بخار را .



پوستد بدن هم در این میان نقش مهمی دارد برای آنهائیکه پوستی خشک دارند استفاده از سونای بخار بهتر است هر چند تمام انواع سونا اگر به مقدار زیاد مورد استفاده قرار گیرد همان اثر خشک کنندگی دوش گرفتن زیاده ازحد را داراست .



بدن ما بهترین وسیله برای قضاوت در مورد این امر است کافی است که ما سونای خشک و سونای بخار و یا تلفیقی از هر دو را امتحان کنیم بتدریج مشخص می شود که چه روشی را باید در عمل مورد استفاده قرار دهیم .



سونا هم مثل بسیاری از عادت ؛ نیاز به استمرار دارد تا بدن به ان عادت کند بهتر است از همان دوران کودکی ، بچه ها را به سونا رفتن تشویق کنیم تا در بزرگسالی بصورت عادتی ثابت در آنها در آید .

 

 در صورت وجود مشکل در روند خرید و دانلود هر کدام از فایل ها ی سایت با از طریق پیامک یا تماس شماره 09214087336 در ارتباط باشید


پروژه کارآفرینی تولید و نصب ایزوگام

پروژه کارآفرینی تولید و نصب ایزوگام در 29 صفحه ورد قابل ویرایش(جداول pdf)
دسته بندی تولیدی
فرمت فایل doc
حجم فایل 203 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 29
پروژه کارآفرینی تولید و نصب ایزوگام

فروشنده فایل

کد کاربری 6017

پروژه کارآفرینی تولید و نصب ایزوگام در 29 صفحه ورد قابل ویرایش



خلاصه طرح

موضوع طرح:تولید و نصب ایزوگام

نوع تولیدات:ایزوگام

تعداد شاغلین:10 نفر



مشخصات سرمایه گذاری طرح(ارقام به میلیون ریال)

سرمایه گذاری کل طرح:3620

سرمایه گذاری ثابت:2200

سرمایه در گردش:1300

درآمد سالیانه:9500

سود ویژه:876

دوره بازگشت سرمایه:5030 ماه

نرخ بازدهی سرمایه:40%





شرح فرآیند و اطلاعات فنی مورد نیاز :

پیشگفتار :

ایزوگام، نام بازرگانی گونه‌ای عایق آماده? ضد نم و رطوبت برای پوشاندن پشت بام، استخر و مانند آن است. ایزوگام پوششی است برای عایق کردن که برای جلوگیری از رخنه و نفوذ آب به‌کار می‌رود، و از فرآورده‌های نفتی بدست می‌آید.



پیشینه

عایق بندی رطوبتی ساختمان ها که تا چهل سال گذشته به صورت سنتی، با آسفالت و قیرگونی انجام میگرفت با پیدایش عایق‌های رطوبتی و مزیت‌های این نوع عایق‌ها به تدریج جای خود را به این عایق‌ها دادند. امروزه در بیش‌تر ساختمان‌ها چه در مرحله? پی و فونداسیون و چه در ایزولاسیون دیوارها , سرویس‌ها و پشت بام , ایزولاسیون با لایه عایق رطوبتی انجام میگردد.



چیستی و کاربرد

ایزوگام پوشش مقاومی از قیر و الیاف منصوعی است که با گرما بر بستر بام چسبانده میشود و از نفوذ آب و رطوبت به محیط زیر خود جلوگیری می‌کند. عمر ایزوگام بطور میانگین ?? سال است.

ایزوگام پدیده‌ای است صنعتی و متکی به دانش، آزمودگی(تجربه) و فناوری در راستای ایمن سازی سازه ها در برابر نم و رطوبت پیش آمده از بارش برف و باران. ایزوگام که گونه‌های گوناگونی دارد، پس از گذر از آزمون‌های گوناگون، در آزمایشگاهای کارخانه‌های فرآوری، ضریب پایداری‌اش را افزایش خواهند داد.



لایه‌های گوناگون

لایه‌های گوناگون به ترتیب از رو به کف به شرح زیر می‌باشد:

· لایه? پلی اتیلن (polyethylene film) یا پودر معدنی(mineral powder) یا فویل آلومینیم (aluminum foil)
· بافت (tissue)
· پلی استر (polyester)
· مواد افزودنی ویژه
· لایه? پلی اتیلن (polyethylene film)


پلی اتیلن در یک نگاه

موارد استفاده : به صورت ترموپلاستیک ، فیبر

مونومر : اتیلن

روشهای پلیمریزاسیون : زنجیر رادیکالی آزاد

ریخت شناسی : بسیار کریستالی( پلی اتیلن خطی)، بی نظم( آمورف) با درصد تبلور پایین (پلی اتیلن شاخه ای )

دمای ذوب : در حدود 120-130 درجه سانتیگراد

دمای گذر از حالت شیشه ای : در حدود 80- درجه سانتیگراد( با توجه به درصد تبلور پلیمر تغییر می‌کند)
مقدمه ای در مورد پلی اتیلن

پلی اتیلنیها خانواده ای از رزینها می باشند که از طریق پلیمریزاسیون گاز اتیلن ( C2H4 ) بدست می آیند . از طریق کاتالیست و روش پلیمریزاسیون این ماده می توان خواص مختلفی همچون چگالی، شاخص جریان مذاب (MFI) ، بلورینگی، درجهء شاخه ای و شبکه ای شدن، وزن مولکولی و توزیع وزن مولکولی را در آنها کنترل کرد. پلیمرهای با وزن مولکولی پائین را به عنوان روان کننده(Lubricant) به کار می برند. پلیمرهای با وزن مولکولی متوسط واکس هایی امتزاج پذیر (مخلوط پذیر) با پارافین می باشند و نهایتا پلیمرهایی با وزن مولکولی بالاتر6000 در صنعت پلاستیک بیشترین حجم مصرف را به خود اختصاص می دهند. پلی اتیلن شامل ساختار بسیار ساده ای است ، به طوری که ساده تر از تمام پلیمرهای تجاری می باشد . یک مولکول پلی اتیلن زنجیر بلندی از اتم های کربن است که به هر اتم کربن دو اتم هیدروژن چسبیده است که شکل آن را می توانید در زیر مشاهده کنید:

گاهی اوقات به جای اتم های هیدروژن در مولکول(پلی اتیلن)، یک زنجیر بلند از اتیلن به اتم های کربن متصل می شود که به آنها پلی اتیلن شاخه ای یا پلی اتیلن سبک (LDPE) می گویند؛ چون چگالی آن به علت اشغال حجم بیشتر، کاهش یافته است. در این نوع پلی اتیلن مولکولهای اتیلن به شکل تصادفی به یکدیگر متصل می شوند و ریخت و شکل بسیار نامنظمی را ایجاد می کنند. چگالی آن بین 910/0 تا 925/. است و تحت فشار و دمای بالا و اغلب با استفاده از پلیمریزاسیون رادیکال آزاد وینیلی (Free radical polymerization) تولید می شود. البته برای تهیهء آن می توان از پلیمریزاسیون زیگلر ناتا (Ziegler-Natta polymerization)نیز استفاده کرد شکل آن به صورت زیر است :

وقتی هیچ شاخه ای در مولکول وجود نداشته باشد آن را پلی اتیلن خطی (HDPE) می نامند. پلی اتیلن خطی سخت تر از پلی اتیلن شاخه ای است اما پلی اتیلن شاخه ای آسانتر و ارزانتر ساخته می شود. ریخت و شکل این پلیمر بسیار کریستالی شکل است. پلی اتیلن خطی محصول نرمالی با وزن مولکولی 200000-500000 است که آن را تحت فشار و دماهای نسبتاً پائین پلیمریزه می کنند. چگالی آن بین 941/0 تا 965/0 است و آن را بیشتر به وسیلهء فرآیند مشکلی که پلیمریزاسیون زیگلر ناتا نامیده می شود، تهیه می کنند. شکل این پلی اتیلن را در تصویر بالا میتوانید مشاهده کنید. پلی اتیلنی نیز وجود دارد که چگالی آن مابین چگالی این دو پلیمر است یعنی در محدودهء 926/0 تا 940/0 ؛ و آن را پلی اتیلن نیمه سنگین یا متوسط می نامند. پلی اتیلن با وزن مولکولی بین 3 تا 6 میلیون را پلی اتیلن با وزن مولکولی بسیار بالا یا UHMWPE می نامند و با پلیمریزاسیون کاتالیست متالوسن تولید می کنند. مادهء مذبور فرآیند پذیری دشوارتری برخوردار بوده ولی خواص آن عالی است. هنگامی که از طریق تشعشع یا استفاده از مواد افزودنی شیمیایی ، این پلیمر تماما شبکه ای شود، پلی اتیلن یاد شده دیگر گرما نرم نخواهد بود. این ماده با پخت حین قالب گیری یا بعد از آن یک گرما سخت واقعی با استحکام کششی، خواص الکتریکی و استحکام ضربهء خوب در دامنهء وسیعی از دماها خواهد بود. از آن برای ساخت فیبرهای بسیار قوی استفاده می کنند تا جایگزین کولار (نوعی پلی آمید)در جلیقه های ضد گلوله کنند ؛ و همچنین صفحات بزرگ آن را می توان به جای زمین های اسکیت یخی استفاده کرد. به وسیلهء کوپلیمریزاسیون مونومراتیلن با یک مونومر آلکیل شاخه دار، کوپلیمری با شاخه های هیدروکربن کوتاه بدست می آید که آن را پلی اتیلن خطی با چگالی کم یا LLDPE می نامند و از آن اغلب برای ساخت اشیاءای شبیه فیلم های پلاستیکی ( کسیه فریزر ) استفاده می کنند.

مشخات قیر

?-درجه نفوذ: آزمایش درجه نفوذ برای تعیین سختی قیر مورد استفاده قرار می‌گیرد. در این آزمایش از یک سوزن استاندارد تحت اثر بار ??? گرمی در مدت ? ثانیه به داخل قیر در دمای ?? درجه نفوذ می‌کند. مقدار نفوذ برحسب دهم میلی متر درجه نفوذ نامیده می‌شود. هر چه درجه نفوذ کم تر باشد قیر سخت تر است.

?-گرانروی : هر چه کند روانی قیر بیش تر باشد خواص جامد بیش تری از خود نشان می‌دهد. واضح است در دماهای بالاتر کند روانی کم تر است. این مشخصه قیر با دستگاه سی بولت فیورل و یا به روش کینماتیکی اندازه گیری می‌شود.

?-درجه اشتعال : درجه اشتعال دمایی است که اگر قیر به آن دما برسد، گازهای متصاعد از آن با نزدیک شدن شعله، مشتعل می‌شوند و در سطح آن شعلهبه وجود می‌آید. حداکثر دمایی که می‌توان قیر را در کارگاه گرم کرد به درجه اشتعال محدود می‌باشد.

?-افت وزنی : افت وزنی قیر در دمای بالا، در اثر تبخیر قسمتی از روغن‌ها و ترکیبات نفتی آن می‌باشد. این مشخصه نیز از خواص مهم قیر است. افت وزنی قیر در اون در دمای ??? درجه سانتی گراد و در مدت ? ساعت (شرایط تغریبی پخت آسفالت) اندازه گیری می‌شود.

?-شکل پذیری یا انگمی : اگر نمونه‌ای از قیر با سطح مقطع ? سانتی متر مربع را با سرعت ? سانتی متر/دقیقه بکشیم، مقدار افزایش طول نمونه را قبل از پاره شدن خاصیت انکمی قیر گویند.

?-درجه خلوص : می‌دانیم حلال قیر تترا کلرو کربن و سولفور کربن است. بنابراین اگر نمونه‌ای از قیر را در هر یک از این مواد حل کنیم، ناخالصی‌های آن باقی می‌ماند و از آن جا درجه? خلوص قیر را می‌توانیم تعیین کنیم. درجه خلوص عبارت است از: (وزن نمونه قیر) ÷ [(وزن ناخالصی) - (وزن قیر)]

?-درجه نظمی : درجه نرمی دمایی است که با رسیدن قیر به آن دما، قیر از حالت جامد به حالت روان در می‌آید. هرچه درجه نرمی قیر بیش تر باشد، حساسیت کم تری نسبت به تغیرات دما دارد. درجه نرمی قیرهای معمولی حدود ?? تا ?? می‌باشد.

 

 در صورت وجود مشکل در روند خرید و دانلود هر کدام از فایل ها ی سایت با از طریق پیامک یا تماس شماره 09214087336 در ارتباط باشید


طرح توجیهی احداث کارخانه تولید انواع سوسیس و کالباس

طرح توجیهی احداث کارخانه سوسیس کالباس
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل docx
حجم فایل 675 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 140
طرح توجیهی احداث کارخانه تولید انواع سوسیس و کالباس

فروشنده فایل

کد کاربری 7243

فهرست مطالب

پرسش نامه های مربوط به تاسیس واحد تولیدی

 

 

 

بخش اول : کلیات و شناخت طرح

 

تاریخچه

 

ارزش غذایی محصولات

 

تعاریف و مشخصات فنی سوسیس و کالباس

 

طبقه بندی انواع مختلف سوسیس و کالباس

 

فرمولاسیون سوسیس و کالباس

 

استانداردهای میکروبیولوژیکی کالباس و سوسیس

 

 

 

بخش دوم : مطالعه بازار و بازاریابی

 

مطالعه بازار

 

میزان مصرف گذشته کالا و همچنین صادرات و واردات

 

مقادیر صادرات طی چند سال اخیر به کشورهای صادر شده

 

تحلیل مصرف گذشته و پیش بینی تقاضا

 

بازاریابی

 

تحلیل مصرف کنندگان و سیاست های حاکم بر بازار

 

فروشندگان فرآورده های گوشتی

 

طرح محصول

 

بسته بندی

 

قیمت گذاری

 

توزیع ، تبلیغ و پیشبرد فروش

 

یافتن محل مناسب جهت اجرای طرح

 

 

 

بخش سوم : مطالعات فنی و مهندسی

 

ظرفیت و برنامه تولیدی

 

جایگاه صنعت سوسیس و کالباس در صنعت کشور

 

تعیین محدوده ظرفیت اقتصادی

 

مشخصه عملکرد واحد

 

تعیین ظرفیت و برنامه تولید

 

مواد اولیه و افزودنی

 

مواد اولیه بسته بندی

 

روشهای مختلف تولیدی و انتخاب بهترین روش


 

 

 

تشریح فرآیند منتخب

 

فرمولاسیون

 

کاتریزاسیون (اختلاط مواد اولیه )

 

پر کردن

 

دود دادن

 

پختن

 

لیست ماشین آلات فرآیند منتخب

 

کنترل کیفیت فرآیند منتخب

 

تجهیزات مورد نیاز در آزمایشگاه کنترل کیفیت

 

تاسیسات عمومی مورد نیاز

 

آزمایشگاه و تعمیرگاه

 

وسائل نقلیه مورد نیاز

 

تاسیسات برق

 

مصرف برق تاسیسات

 

برق مورد نیاز کل واحد

 

تاسیسات آب

 

برآورد آب روزانه واحد

 

تاسیسات سوخت رسانی

 

تاسیسات بخار

 

تاسیسات هوای فشرده

 

تجهیزات رفع آلودگی

 

سایر تاسیسات عمومی

 

تاسیسات سردخانه  

 

تجهیزات سرمایش و گرمایش سالنها

 

تجهیزات اطفاء حریق

 

باسکول

 

جمع بندی تجهیزات و تاسیسات جانبی

 

محاسبه میزان مواد اولیه

 

میزان مواد اولیه سوسیس آلمانی

 

میزان مواد اولیه کالباس لیونر

 

میزان مواد اولیه کالباس مارتادلا

 

میزان مواد اولیه ژامبون گوشت

 

 

 

 

میزان مواد اولیه سوسیس بلغاری وکالباس خشک

 

نیروی انسانی مورد نیاز

 

مدیریت

 

تعداد کارگران خط تولید

 

کارکنان تعمیر گاه و تاسیسات

 

کارکنان اداری و خدمات

 

محاسبه سطح زیر بنای ساختمانها و سطح زمین

 

مساحت سالن تولید

 

مساحت مورد نیاز انبار و سرد خانه

 

مساحت تاسیسات جانبی

 

مساحت ساختمان اداری رفاهی و خدماتی

 

مساحت زمین و محوطه سازی

 

اثرهای طرح بر محیط زیست

 

 

 

 

 

بخش چهارم :مطالعات مالی و اقتصادی طرح

 

 

 

برنامه تولید 5 سال آینده

 

سرمایه گذاری مورد نیاز طرح

 

سرمایه گذاری ثابت طرح

 

مشخصات زمین

 

ماشین آلات مورد نیاز طرح

 

تاسیسات آب مورد نیاز

 

تاسیسات برق مورد نیاز

 

تاسیسات سرد خانه

 

آزمایشگاه و تعمیرگاه

 

تاسیسات سرمایش و گرمایش

 

سایر تجهیزات

 

وسائل نقلیه مورد نیاز

 

وسائل اداری

 

هزینه های قبل از بهره برداری


 

بخش چهارم :مطالعات مالی و اقتصادی طرح

 

جمع بندی میزان سرمایه گذاری ثابت طرح

 

سرمایه در گردش مورد نیاز

 

هزینه های تولیدی

 

هزینه های مواد اولیه

 

حقوق و دستمزد

 

میزان انرژی مصرفی سالیانه

 

هزینه استهلاک

 

هزینه تعمیرات و نگهداری

 

هزینه های عملیاتی

 

هزینه‌های ثابت

 

هزینه های متغیر

 

قیمت تمام شده محصولات و محاسبه سود سالیانه

 

قیمت تمام شده سوسیس آلمانی

 

کل هزینه سوسیس آلمانی

 

قیمت تمام شده کالباس لیونر

 

کل هزینه کالباس لیونر

 

قیمت تمام شده کالباس مارتادلا

 

هزینه متغییر کالباس مارتادلا

 

کل کالباس مارتادلا

 

قیمت تمام شده ژامبون گوشت

 

هزینه کل ژامبون گوشت

 

قیمت تمام شده کالباس خشک

 

هزینه کل کالباس خشک

 

قیمت تمام شده سوسیس بلغاری

 

هزینه کل سوسیس بلغاری

 

سود سالانه

 

محاسبه ارزش افزوده

 

محاسبه شاخص های اقتصادی

 

محاسبات نقطه سربه سر

 

عکس های مرتبط با کارخانه سوسیس و کالباس و دستگاه های مخصوص آن

 

نقشه و پلان کارخانه

 

منابع

 

 

 در صورت وجود مشکل در روند خرید و دانلود هر کدام از فایل ها ی سایت با از طریق پیامک یا تماس شماره 09214087336 در ارتباط باشید


طرح توجیهی احداث مهد کودک

طرح توجیهی احداث مهد کودک
دسته بندی خدماتی و آموزشی
فرمت فایل ppt
حجم فایل 160 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 30
طرح توجیهی احداث مهد کودک

فروشنده فایل

کد کاربری 7243

 

طرح توجیهی احداث مهد کودک

پاورپوینت طرح توجیهی احداث مهد کودک

فرمت فایل : pptx

تعداد اسلاید : 30

برخی از مطالب موجود در فایل :

کسب خود ارزیابی و آمادگی

شناسایی و ارزیابی فرصت

نوآوری و ایده یابی

تدوین طرح کسب و کار

تامین منابع مورد نیاز

تاسیس و راه اندازی کسب و کار

اداره کسب و کار و تثبیت آن

 

 

 در صورت وجود مشکل در روند خرید و دانلود هر کدام از فایل ها ی سایت با از طریق پیامک یا تماس شماره 09214087336 در ارتباط باشید


طرح توجیهی و کسب و کار احداث کافی نت

طرح کسب و کار و پروژه کارآفرینی احداث کافی نت
دسته بندی خدماتی و آموزشی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 138 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 51
طرح توجیهی و کسب و کار احداث کافی نت

فروشنده فایل

کد کاربری 7243

 

طرح کسب و کار و پروژه کارآفرینی احداث کافی نت

طرح کسب و کار و پروژه کارآفرینی احداث کافی نت

برخی از مطالب موجود در فایل :

میزان سرمایه گذاری

خلاصه مدیریتی - اجرایی

تجزیه وتحلیل صنعت

تجزیه و تحلیل بازار

دور نمای شرکت - شرح کسب و کار

راهبردها (تولید – فروش - خدمات)

برآورد نیروی انسانی مورد نیاز

برآورد امکانات و تاسیسات مورد نیاز طرح زمین

حقوق و دستمزد مستقیم و غیر مستقیم

ماشین آلات و تجهیزات

تعمیرات و نگهداری

برآورد هزینه های قبل از بهره برداری

برآورد سرمایه های در گردش

برآورد هزینه استهلاک (مبلغ به ریال)

زمان برگشت سرمایه

.

.

.

 

 

 در صورت وجود مشکل در روند خرید و دانلود هر کدام از فایل ها ی سایت با از طریق پیامک یا تماس شماره 09214087336 در ارتباط باشید